WDR چیست؟
WDR مخفف Wide Dynamic Range است.
زمانی که باید از فضای بزرگی محافظت کنیم، باید سیستم امنیتی خوبی برای خود فراهم کنیم. دوربین های نظارت تصویری، محور مرکزی هر تاسیسات امنیتی هستند. آنها چشمانی هستند که هر گوشه از امکانات ما را زیر نظر و کنترل می کنند و به ما امکان می دهند نفوذها و سایر خطرات را تشخیص دهیم.
با دوربین ها می دانیم چه اتفاقی دارد می افتد. اما دوربین ها باید آخرین پیشرفت های تکنولوژیکی را داشته باشند.
در این پست توضیح می دهیم WDR چیست، یکی از جالب ترین فناوری هایی که در بهترین دوربین های نظارت تصویری خواهیم یافت.
این فناوری است که برخی از دوربین های فیلمبرداری دارند و برای جبران مشکلات قرار گرفتن در معرض نور عمل می کند.
با فناوری WDR، دوربین در جاهایی که نواحی تاریک و روشن وجود دارد، به راحتی و وضوح دید خواهد داشت در صورتیکه با استفاده از دوربین معمولی نمیتوانیم تصاویر شارپ را ببینیم. با استفاده از این فناوری، تعادلی بین روشنایی و تاریکی به دست میآید، به ویژه کیفیت تصویر را بهبود میبخشد و نتیجه یکنواختتری را به لطف این درمان پویا از نور به دست میآورد.
نمونه ای از استفاده از این فناوری در شرایط زیر یافت می شود.
هنگامی که دوربین به سمت پنجره هدایت می شود، می توانیم مناطقی را پیدا کنیم که نور کم و بیش وارد آن می شود. با یک دوربین معمولی بدون WDR قسمتی از تصویر را بسیار تاریک و بخشی دیگر را بسیار روشن خواهیم دید که با آن بسیاری از جزئیات از بین می رود.
این میتواند یک نقض امنیتی باشد، زیرا میتوانیم بخشی از آنچه در آن منطقه تاریکتر اتفاق میافتد را از دست بدهیم. با فناوری WDR تعادل به دست می آید و کل ناحیه آن پنجره را با سطح نور یکنواخت و بدون از دست دادن جزئیات می بینیم.
WDR چگونه کار می کند؟
با فناوری WDR، لنز دوربین از سرعتهای شاتر متفاوتی استفاده میکند تا نور بیشتری را در برخی از قسمتهای تصویر و نور کمتری را در قسمتهایی که روشنتر هستند، فراهم کند.
قرار گرفتن سنسور در برابر نوری که از خارج دریافت می کند برای دستیابی به یک تصویر جبران شده کنترل می شود.
در مناطق سبک تر، از سرعت بالاتری استفاده می شود، بنابراین سنسور برای مدت زمان کمتری در معرض نور قرار می گیرد.
در مناطق تاریک تر، سرعت شاتر کمتر است و باعث می شود سنسور نور بیشتری را برای مدت طولانی تری جذب کند.
هر دو تصویر برای به دست آوردن یک تصویر نهایی با نور متوسط ترکیب می شوند.
اگر دوربینی داشته باشیم که از داخل ساختمان از طریق پنجره نظارت می کند، نواحی دورتر از شیشه روشن تر به نظر می رسند، در حالی که آنهایی که نزدیکتر هستند تیره تر به نظر می رسند. با نوردهی مضاعف، به لطف فناوری WDR، به تصویری واضح و متعادل دست خواهیم یافت که در آن تمام فضا با یک سطح روشنایی ظاهر می شود.
دوربین های دارای WDR در موقعیت های مختلف که نیاز به نظارت با کیفیت بسیار بالایی دارند ایده آل هستند.
برخی از نمونه ها می تواند باشد:
- هنگامی که دوربین از داخل ساختمان به بیرون (راهرو، پاسیو، خیابان) اشاره می کند.
- در اینجا مناطقی از نور تاریک، تغییرات نور در اثر حرکت خورشید و غیره را خواهیم یافت.
- زمانی که دوربین مجبور است از درها یا پنجره های شیشه ای ببیند که معمولاً بازتاب های زیادی وجود دارد که مانع از روشن شدن یکنواخت صحنه می شود.
دوربینهای WDR میتوانند راهحلی ایدهآل برای جلوگیری از نقضهای امنیتی در مناطقی با نور دشوار باشند. ترکیب مناطق تاریک با مناطق بسیار روشن، دوربین های معمولی را بی اثر می کند. در اینجا لازم است در صورتی که دوربین ها از ابتدا برنامه ریزی نشده اند، تعویض شود. این اصل اهمیت نگهداری سیستم امنیتی را تقویت می کند.
اگر ما یک سیستم امنیتی نگهداری شده و به روز نداشته باشیم، امنیت 100٪ نخواهیم داشت. در بسیاری از مکانها، این دوربینهای امنیتی به این دلیل ساده وجود ندارند که هنگام طراحی نصب، هنوز در دسترس نبودند. بنابراین، ما باید یک تعمیر و نگهداری تخصصی داشته باشیم که تجهیزات امنیتی ما را به روز کند.
دوربین های TRUE WDR و دوربین های دیجیتال WDR DIGITAL (ِDWDR)
هنگام انتخاب دوربین های مداربسته خود با فناوری WDR، باید مراقب باشیم. جدا از تفاوتهای معمولی بین برندها و مدلها، ما دو دوربین را خواهیم یافت که اگرچه ممکن است یکسان به نظر برسند، اما اینطور نیستند: دوربینهایی با فناوری TRUE WDR و WDR DIGITAL.
WDR های واقعی از تکنیک ترکیب سرعت های شاتر مختلف استفاده می کنند، در حالی که WDR های دیجیتال با استفاده از تکنیک جبران نرم افزاری کار می کنند.
دوربینهای با WDR دو تصویر با نوردهی متفاوت میگیرند و آنها را در تصویر سوم ادغام میکنند و شدت نور را جبران میکنند تا به یک نتیجه روشنایی کلی دست پیدا کنند. این فرآیند طبیعی با جبران رایانه در WDR های دیجیتال جایگزین می شود. در اینجا یک تصویر واحد ساخته می شود که به صورت دیجیتال و خودکار روتوش می شود.
دوربین هایی با WDR واقعی 60 فریم در ثانیه را برای رسیدن به نتیجه نهایی می گیرند. برای انجام این کار، آنها به ظرفیت بیشتری برای پردازش تصویر نیاز دارند. به همین دلیل دوربین های True WDR اگرچه گران ترند اما نتایج بهتری به دست می آورند.
این یکی از سوالاتی است که هنگام طراحی نصب نظارت تصویری باید از نصاب امنیتی خود بپرسید: چه نوع دوربین WDR را میخواهیم بخریم؟
اهمیت داشتن مرکز دریافت زنگ هشداردوربینهای نظارت تصویری برای امنیت ساختمان ما ضروری هستند.
این امر به بررسی هشدارها و هشدارهای کاذب که ممکن است رخ دهد، کمک می کند و منابع لازم را برای حضور مناسب آنها بسیج می کند. در این پست ما سعی کردهایم WDR را توضیح دهیم، یک نوآوری دیگر که برای مواجهه با استراتژیهای پیچیدهتر جرایم سازمانیافته از تکامل باز نمیماند. و از رو است که یک تاسیسات امنیتی که به درستی نگهداری نمی شود، یا با آخرین تکنولوژی به روز نشده است، برای انجام ماموریت خود آماده نیست.
منبع:
https://microsegur.com/en/what-is-wdr-wide-dynamic-range
[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]