دوربین مداربسته, دیجیتال

DVR چیست؟

DVR که مخفف DIGITAL VIDEO RECORDER می باشد.در حقیقت یک ضبط کننده تصاویر مختصر شده یک سیستم کامپیوتری می باشد و اغلب آنها بر روی سیستم عملیاتی LINUX عمل می کنند.

کاربرد دستگاه های DVR چیست؟

ضبط تصاویر دوربین های مداربسته : از طریق DVR می توان تصاویر دوربین مدار بسته را (توسط هارد دیسک نصب شده در دستگاه)ضبط و مجددا بازبینی یا پشتیبان گیری کرد.

مشاهده تصاویر دوربین های مدار بسته به صورت یکپارچه : با متصل کردن دستگاه به نمایشگر شما می توانید تصاویر تمامی دوربین های مداربسته را به صورت یکپارچه در یک صفحه ببینید.

تنظیم تصاویر و ضبط : به شما این امکان را می دهد که تصاویر را به نحوه دلخواه خود تنظیم کنید.این تنظیمات شامل تنظیمات نور و رنگ،تنظیمات نوع و زمانبندی ضبط خواهد بود.

امکان اتصال به شبکه یا انتقال تصویر : از طریق پورت LAN موجود بر DVR می توانیم تصاویر دوربین های خود را به محیط های شبکه کامپیوتری وارد کرده یا آنها را از طریق اینترنت مشاهده کنید.

کنترل دوربین های گردان : از طریق پورت RS۴۸۵ موجود بر روی خود DVR می توانیم دوربین های گردان یا دوربین های زوم را کنترل کنیم.

در هنگام خرید دستگاه DVR چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرند؟

تعداد دوربین های مدار بسته : باید بدانید چه تعداد دوربین مدار بسته می خواهید به آن وصل کنید،زیرا دستگاه DVR  از نظر تعداد کانال ورودی انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به ۱-۴-۸-۱۶ و یا ۶۴ کاناله آن اشاره نمود.بدین ترتیب می توان هر دوربین را با کابل جداگانه به یک کانال ورودی متصل کرد.

قابلیت ضبط صدا توسط دوربین های مدار بسته : اگر می خواهید در کنار ضبط تصاویر امکان ضبط صداهای اطراف نیز همزمان داشته باشید و دوربین های مدار بسته شما امکان ضبط صدا را دارند باید حتما DVR را انتخاب کنیدکه یک ورودی آن بتواند صداهای ضبط شده را دریافت نماید.

تعداد فریم ضبط شده در هر ثانیه : FPS همان فریم بر ثانیه یعنی تعداد تصاویری که دستگاه می تواند در یک ثانیه ذخیره و نگهداری کند.

میزان حافظه مورد نیاز برای ضبط تصاویر دوربین های مدار بسته در دستگاه DVR : دستگاه DVR برای ذخیره و نگهداری تصاویر و صداهای ضبط شده دارای یک حافظه حافظه داخلی می باشد،که اندازه این حافظه به تعداد دوربین هایی که به دستگاه وصل می شوند و همچنین FBS و کیفیت ضبط بستگی دارد.

فشرده سازی تصاویر : برخی از دستگاه های DVR دارای الگوریتم فشرده سازی می باشندکه از این طریق هر تعداد عکس با هر کیفیتی که مد نظرتان باشد در حافظه دستگاه ذخیره شود از طریق این الگوریتم فشرده سازی می شود و درنتیجه فضای کمتری اشغال خواهد شد.

دسترسی،کنترل و نظارت از راه دور : اگر بخواهید در هر لحظه از زمان و در هر مکانی که باشید به دوربین مدار بسته دسترسی داشته باشید باید از دستگاه دیجیتالی استفاده کنید که دارای ویژگی کنترل از راه دور باشد.

امکان تهیه نسخه پشتیبان : برخی از دستگاه های دیجیتال قابلیت تهیه نسخه پشتیبان را دارند.بنابراین می توانید تصاویر و صداهای ضبط شده را به سی دی رایترها انتقال دهید.دردستگاه های جدیدتر پورت یو اس بی تعبیه شده که می توان فلش را به آن متصل کرد.

قابلیت هشدار در زمان دستکاری و حرکت غیر مجاز : مهم است که خود دستگاه ضبط کننده ویدئویی امنیت داشته باشد.اگر فردی دوربین مدار بسته را قطع کرد دستگاه بفهمد و به سیستم دزد گیر متصل باشد و آژیر بزند و عکس مظنون را برایتان ایمیل کند. برای داشتن این ویژگی باید دستگاهی بخرید که پورت خروجی آلارم و ارسال ایمیل را داشته باشد.

قابلیت ضبط حالت حرکتی : در صورتی که دستگاه شما از این قابلیت برخوردار باشد]زمانی که دوربین مورد نظر حرکتی را تشخیص بدهد،دستگاه از ۱۰ ثانیه قبل تر عملیات ضبط بر روی آن کانال را انجام می دهد.در واقع وقتی کسی نیست و موردی نیست ضبط نمی کند.سنسور هوشمندانه بر احساس حرکت را به ما می دهد.

قابلیت کنترل دوربین های چرخشی : دستگاه های DVR قابلیت کنترل دوربین های چرخشی را دارند.به این شکل که از طریق منوی موجود در دستگاه DVR در قسمت PTZ می توانید دوربین های چرخشی و گردان را هدایت و تنظیم کنید.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *