دوربین مداربسته

NVR چگونه کار می کند؟

 

دستگاه ضبط ویدئوی شبکه (NVR) چیست؟

ضبط کننده ویدیوی شبکه (NVR) یک دستگاه تخصصی است که فیلم های دوربین مداربسته را در فرمت دیجیتال روی هارد دیسک ضبط می کند. از آنجایی که دستگاه NVR قابلیت فیلم برداری ندارد، معمولاً فیلم از طریق دوربین مدار بسته پردازش و کدگذاری می شود و برای ذخیره سازی از طریق شبکه اترنت یا WiFi به NVR منتقل می شود. دستگاه‌های NVR معمولاً در سیستم‌های مداربسته IP استفاده می‌شوند.

 

ضبط‌کننده‌های ویدیوی شبکه جایگزین ضبط‌کننده‌های ویدیوی دیجیتال قدیمی (DVR) شده‌اند. مزایا عبارتند از:

 

ضبط ویدیو و صدا

کیفیت تصویر بهتر

انعطاف پذیری سیستم

پوشش دید بهتر

با سیم یا بی سیم

1 کابل برای تصویر، صدا و برق مورد نیاز است

تشخیص چهره، پلاک و … به دلیل کیفیت بهتر تصویر

ویژگی های ضبط ویدئوی شبکه (NVR).

 

ویژگی های NVR می تواند شامل موارد زیر باشد:

 

تجزیه و تحلیل ویدئو

سوئیچ های شبکه Power-over-Ethernet (PoE).

کنترل دوربین PTZ

پیکربندی از راه دور

محرک های ضبط

طرح های فشرده سازی ویدئو

 

 

سیستم های امنیتی NVR چگونه کار می کنند؟

NVR امکان پخش، ضبط و ذخیره فیلم های دوربین مداربسته را به صورت آنلاین و آفلاین فراهم می کند. بیایید به ویژگی های اصلی نگاه کنیم تا درک بهتری از نحوه عملکرد این سیستم ها داشته باشیم.

 

ویژگی های اصلی سیستم های امنیتی NVR
با دوربین های IP یکپارچه می شود:

NVR ها با دوربین های پروتکل اینترنت (IP) کار می کنند که می توانند اطلاعات را در سراسر شبکه ارسال و دریافت کنند و فیلم هایی با کیفیت بالا را ضبط کنند.

 

پردازش داده‌های ویدئویی در دوربین:

دوربین‌های IP قادر به رمزگذاری داده‌های ویدئویی هستند و فیلم های رمز گذاری شده، برای مشاهده و ذخیره به ضبط کننده NVR ارسال می شود.

 

دسترسی از راه دور به فیلم را فراهم می کند:

از آنجایی که سیستم های دوربین NVR معمولاً به اینترنت متصل هستند، می توان به فیلم از راه دور از طریق دستگاه های تلفن همراه و برنامه های دسکتاپ دسترسی داشت.

 

اتصالات بی سیم:

در یک سیستم NVR، هر دوربین IP به صورت جداگانه به یک شبکه متصل می شود که به صورت بی سیم یا از طریق کابل های اترنت Cat5e و Cat6 پیکربندی شده است.

 

لزوما مجبور نیستید آن را به اینترنت وصل کنید:

با توجه به اینکه سیستم های NVR می توانند به شبکه اینترنت متصل شوند، به این معنی نیست که مجبور هنستید حتما آنها را به اینترنت متصل کنید. چنانچه شما در کسب و کارتان علاقه ای به دسترسی از راه دور به دوربین های IP خود ندارید، این سیستم ها می توانند مانند دوربین مدار بسته معمولی عمل کنند.

 

مزایای سیستم های دوربین NVR
کیفیت تصویر با وضوح بالا:

مدل های مختلف دوربین های IP درجات مختلفی از وضوح را ارائه می دهند. با این حال، وضوح تنها عاملی نیست که کیفیت تصویر گرفته شده را تعیین می کند. در سطح بالا، نرخ فریم، نوع لنز و دید در شب مادون قرمز نیز بر وضوح فیلم تأثیر می‌گذارند.

کیفیت تصویری که معمولاً توسط سیستم‌های NVR ضبط می‌شود، نسبت به دوربین‌های DVR آنالوگ که با وضوح و نرخ فریم پایین‌تر ضبط می‌کنند، برتر است. شایان ذکر است که برخی از سیستم های DVR اکنون می توانند با وضوح 4K ضبط کنند، اما قیمت بالایی دارند.

 

افزایش انعطاف‌پذیری:

دوربین‌های IP که به ضبط‌ کننده‌های NVR برای ضبط فیلم‌های ویدئویی وابسته هستند، انعطاف‌پذیری بیشتری را از نظر مکان‌ نصب به شما ارائه می‌دهند. بسته به اینکه دوربین ها به ضبط کننده محلی نزدیک یا دور باشند، می توانید تعیین کنید که نصب بی سیم انجام دهید یا نصب با سیم.

 

ذخیره سازی مقیاس پذیر:

سیستم های NVR سازگار با فضای ابری هستند به این معنی که ذخیره سازی با افزودن سرورهای اضافی امکان پذیر است. این به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا سیستم‌های امنیتی و نظارتی خود را 24 ساعت از 7 روز هفته بدون نیاز به نگرانی در مورد کمبود فضا فعال داشته باشند.

 

دسترسی از راه دور:

فضای ذخیره‌سازی ابری به این معنی است که صاحبان مشاغل و کارکنان نظارت می‌توانند در هر زمان و هر مکان، فیلم را از راه دور با استفاده از دستگاه‌های دلخواه خود مشاهده کنند.

 

 

Power Over Ethernet:

کابل‌های اترنت Cat5e و Cat6 علاوه بر اتصال به اینترنت، می‌توانند دوربین‌های IP را تغذیه کنند، که این موضوع، میزان سیم‌کشی مورد نیاز سیستم‌های امنیتی را کاهش می‌دهد.

 

چالش های NVR
راه اندازی گران قیمت:

هزینه یک NVR بیشتر از یک  DVR است. هزینه‌های سربار دوربین‌های IP، اتصالات اینترنتی، نرم‌افزارهای عملیاتی و ذخیره‌سازی ابری همگی باید در نظر گرفته شوند.

 

از دست دادن سیگنال احتمالی:

اگرچه یک سیستم بی سیم مزایای زیادی دارد، از دست دادن سیگنال WiFi چیزی است که باید در نظر داشت. هنگامی که یک اتصال قطع می شود، کل سیستم های نظارتی، از جمله NVR نیز قطع می شوند. با این حال، برخی از ضبط‌کننده‌های ویدئوی شبکه دارای یک محافظ داخلی منبع تغذیه بدون وقفه (UPS) هستند که در هنگام قطع برق، برق اضطراری را تامین می‌کند.

 

اتصال به اینترنت:

برای استفاده از بهترین قابلیت های سیستم امنیتی NVR، اتصال به اینترنت لازم است.  این موضوع می تواند هزینه های کلی را افزایش دهد و محل نصب دوربین های نظارتی را محدود کند. در مکان‌های دور که یافتن سیگنال‌ها سخت است، شرکت‌ها بهتر است از سیستم‌های DVR آنالوگ استفاده کنند.

 

دستگاههای NVR از تعداد کانال های مختلفی جهت مدیریت تصاویر استفاده میکنند:
  • دستگاه NVR چهار کاناله قابلیت مدیریت تصاویر تا  4کانال
  • دستگاه NVR هشت کاناله قابلیت مدیریت تصاویر تا 8 کانال
  • دستگاه NVR شانزده کاناله قابلیت مدیریت تصاویر تا 16 کانال
  •  دستگاه NVR سی و دو  کاناله قابلیت مدیریت تصاویر تا 32 کانال

با توجه به تعداد دوربین های افزوده شده در این دستگاه ،هارد مناسب میبایست بروی این دستگاه نصب گردد.

 

 

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر درباره محصولات NVR با کارشناسان هایدید در تماس باشید.

پشتیبانی 24 ساعته  666 555 33 – 025

 

منبع :

https://info.verkada.com

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *